Nieuws

Spuk-sport voor gemeenten: Gevolgen gemeentelijke praktijk

Geplaatst: 12 maart 2024
Kenmerk: 2024.52442

Spuk-sport voor gemeenten: Gevolgen gemeentelijke praktijk

Dit artikel is geactualiseerd! 

In dit nieuwsbericht informeren wij u over de gevolgen van de aanpassingen in de Spuk-sport 2024/2025 voor gemeenten voor de gemeentelijke praktijk.

In het nieuwsbericht van 8 februari 2024, met nr. 2024.52306, hebben wij u geïnformeerd over de nieuwe regeling Spuk-sport voor gemeenten voor het tijdvak 2024 tot en met 2025. Klik hier

De regeling is op enkele belangrijke punten onduidelijk en aangepast. Zo is niet duidelijk of de uitsluiting voor bewegingsonderwijs alleen geldt voor het bewegingsonderwijs voor primair onderwijs of dat de uitsluiting ook van toepassing is ter zake van het voortgezet onderwijs. Daarnaast komen overheadkosten niet meer in aanmerking voor subsidie. 

Wat zijn de aandachtspunten voor gemeenten: Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator BV/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.