Nieuws

Fiscaal Journaal Gemeenten

Geplaatst: 03 februari 2022
Kenmerk: 2022.42430

Fiscaal Journaal Gemeenten

In dit nieuwsbericht informeren wij u over het Fiscaal Journaal Gemeenten van Fiscaal Vanmorgen.

Fiscaal Vanmorgen organiseert in samenwerking met Taxnavigator meerdere malen per jaar een online Fiscaal Journaal Gemeenten specifiek voor medewerkers van gemeenten.

Fiscaal Journaal Gemeenten

Gedurende een uur bespreekt Joep Swinkels de belangrijkste onderwerpen en aandachtspunten uit de vakgebieden BTW-compensatiefonds, btw, Vennootschapsbelasting en Loonbelasting. Joep bespreekt de berichten van de Belastingdienst, besluiten van de Staatssecretaris van Financiën, berichten uit nieuwsbrieven en andere actualiteiten. De online sessie is interactief en natuurlijk kun je je eigen vragen stellen. Ter voorbereiding op een Fiscaal Journaal Gemeenten ontvang je uitgebreide sheets.

Op 17 februari 2022 komen onder andere aan bod:

  • Aanvraag SPUK: Gemeenten moeten de aanvraag voor 1 maart 2022 indienen. Wat zijn de aandachtspunten en hoe kun je het beste handelen?
  • Loonbelasting: Welke kosten kunnen gemeenten belastingvrij vergoeden?
  • Renseignering: Wat houdt renseignering in en hoe organiseer je dit?
  • Laatste ontwikkelingen btw, BTW-compensatiefonds en Vennootschapsbelasting.
  • Fiscale aandachtspunten en tips.

Programma

  • 12.00 uur Start Fiscaal Journaal Gemeenten
  • 13.00 uur Einde Fiscaal Journaal Gemeenten

Voor meer informatie over het Fiscaal Journaal Gemeenten. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator BV/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.