Nieuws

BCF: BTW: LB: Vpb: Steeds meer fiscaliteit bij gemeenten

Geplaatst: 25 februari 2021
Kenmerk: 2021.35369

BCF: BTW: LB: Vpb: Steeds meer fiscaliteit bij gemeenten

Gemeenten krijgen steeds vaker te maken met fiscaliteit. Daarnaast wordt de fiscaliteit ook steeds complexer. Fiscaal Vanmorgen biedt daarom per kwartaal de online cursus 'Fiscale actualiteiten voor gemeentelijke praktijk' aan. In deze korte cursus nemen wij met u de actualiteit door en bespreken desgewenst ook enkele casussen. De casus kunt u inbrengen. Wij bewerken de casus en na afloop van de cursus ontvangt u een antwoord. Op 16 maart is de eerst volgende cursus. Uiteraard geven wij u ook enkele tips om de kosten van belastingen bij uw gemeente te beperken.

Voor meer informatie over de online cursus 'Fiscale actualiteiten voor gemeentelijke praktijk' op 16 maart 2021. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.