Nieuws

Updates Taxnavigator

Geplaatst: 22 juni 2019
Kenmerk: 2019.05563

Updates Taxnavigator

De zomerupdates van Taxnavigator zijn gestart!

  • De zoekmachine van Taxnavigator is uitgebreid. De zoekresultaten worden gegroepeerd weergegeven. De zoekresultaten worden weergegeven in de categorieën – belastingnieuws – modellabelling – belastingen -fiscale thema’s - dossiers. De uitgebreide zoekmachine is noodzakelijk vanwege de uitbreiding van de modellabelling, de fiscale thema's en dossiers.
  • De modellabeling is uitgebreid. Het taakveld met de kruisjes ondernemer/aftrekbaar, ondernemer/niet aftrekbaar, gemeente/compensabel ,gemeente/niet-compensabel, blijft altijd in beeld.
  • Wij krijgen van gebruikers doorlopend vragen die wij kosteloos behandelen. De casussen worden kort anoniem samengevat en opgenomen in de modellabeling.

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P.(Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl © Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.