Nieuws

Steeds meer gemeenten kiezen voor Taxnavigator!

Geplaatst: 05 mei 2018
Kenmerk: 2018.03335

Steeds meer gemeenten kiezen voor Taxnavigator!

Taxnavigator is op weg naar een volwassen fiscale kennisbank, bedoeld om de gebruiker zo zelfstandig mogelijk zijn fiscale werkzaamheden te laten verrichten. De initiatiefnemer is mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels, die daarbij onder andere wordt ondersteund door enkele specialisten met diverse specialisaties en een grote uitgeverij. 

In 2011 is Joep gestart met het opzetten van een fiscale kennisbank voor met name gemeenten. Voor een relatief beperkte vergoeding kregen gemeenten toegang tot fiscale informatie zoals een modellabelling. Deze fiscale kennisbank heeft echter door de commerciële achtergrond van de organisatie een iets andere insteek. Binnen een commerciële organisatie ontstaat natuurlijk discussie over welke en hoeveel informatie aan de gebruikers van de fiscale kennisbank wordt verstrekt. Bij een commercieel belastingadvieskantoor moet een kennisbank leiden tot extra belastingadvieswerk. 

In 2017 is gestart met Taxnavigator en op 1 januari 2017 hebben de eerste gemeenten zich geabonnemeerd. Taxnavigator heeft een eigen visie en doelstellingen. Wij proberen fiscale informatie te bewerken en te veredelen zodat de informatie door een ieder in de gemeentelijke organisatie wordt begrepen. Begrijpelijk en heldere taal is daarbij belangrijk. Steeds meer gemeenten kiezen daarom voor Taxnavigator! 

Wij willen zoveel mogelijk gemeenten voorzien van bruikbare en praktische fiscale informatie bedoeld om de gebruiker zo zelfstandig mogelijk zijn fiscale werkzaamheden te laten verrichten. Met onze nieuwsbrief willen wij u informeren maar ook een ander fiscaal geluid laten horen. Een databank is voortdurend in beweging. 

Graag willen wij u kennis laten maken met Taxnavigator en daarom stellen wij u in de gelegenheid om ons product te vergelijken. Wij zijn dan ook bereid u geheel vrijblijvend, wel in overleg, voor een beperkte periode een inlogcode beschikbaar te stellen. 

De kosten van het gebruik van Taxnavigator bedragen € 1.250 ex btw per jaar. Wilt u een korte tijd in de kennisbank kijken dan verstrekken wij u graag een gratis inlogcode.  

U kunt een gratis inlogcode aanvragen bij: info@taxnavigator.nl.

Dit bericht is opgesteld door redactie Taxnavigator