Nieuws

Praktijk 'snippergroen'

Geplaatst: 11 augustus 2018
Kenmerk: 2018.04474

Praktijk 'snippergroen'

Veel gemeenten verkopen snippergroen aan particulieren en bedrijven. De fiscale aspecten van de verkoop van snippergroen hebben wij op het fiscaal platform Taxnavigator compleet voor u uitgewerkt in een zogenoemd ‘dossier’. U treft de dossiers aan in het onderdeel Praktijk. U kunt de informatie eenvoudig downloaden en doorsturen naar de desbetreffende afdeling of onderdeel van uw gemeente. Ook over tal van andere fiscale zaken die bij gemeenten spelen hebben wij of maken wij een dossier. Op deze manier beschikt u altijd en overal over de relevante fiscale informatie.  

Voor raadplegen dossier 'Snippergroen': klik hier 

Andere dossiers zijn onder andere: Belastingcontrole, Citymarketing, Combinatiefunctionaris, herziening diensten, herstellen schade, Kinderboerderij, Muziekschool, Re-integratie etc. 

Dit nieuwsbericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P.(Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl

© Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.