Nieuws

Nieuwe functies modellabelling

Geplaatst: 18 augustus 2018
Kenmerk: 2018.04530

Nieuwe functies modellabelling

Op het fiscaal platform Taxnavigator hebben wij een uitgebreide modellabelling opgenomen. De modellabelling is de afgelopen weken flink uitgebreid. 

Wijzigingenoverzicht modellabelling

Bij de modellabelling treft u een uitgebreid wijzigingenoverzicht aan. Met behulp van het wijzigingenoverzicht kunt u nauwgezet de ontwikkelingen ter zake van het BTW-compensatiefonds en de labelling volgen. Naast zaken op het gebied van btw en BTW-compensatiefonds besteden wij in de modellabelling ook aandacht aan andere belastingen.

Aandachtspunten modellabelling

Deze week hebben wij de module uitgebreid met aandachtspunten. Hier treft u praktische tips aan. 

Voor aandachtspunten: klik hier

Actualiteiten modellabelling 

Daarnaast is de module uitgebreid met actualiteiten. Hier treft u een overzicht van lopende procedures en andere zaken die op dit moment spelen met betrekking tot de btw-labelling. 

Voor actualiteiten: klik hier

Wilt u kennismaken met het fiscaal platform Taxnavigator? U kunt eenvoudig een proefaccount aanvragen via: info@taxnavigator.nl. 

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P.(Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl

© Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.