Nieuws

Cursus: Werken met btw: gemeentelijke praktijk: draaitabellen

Geplaatst: 08 februari 2024
Kenmerk: 2024.52326

Cursus: Werken met btw: gemeentelijke praktijk: draaitabellen

In dit bericht informeren wij u over de excel training voor medewerkers van gemeenten: data analyseren met (draai)tabellen. 

Fiscaal Vanmorgen heeft een aantal cursussen ontwikkeld over het werken met btw bij gemeenten. Naast de cursus mix- en mengpercentages berekenen is op verzoek ook een excel training medewerkers bij gemeenten en provincies. Het doel is om de deelnemers te laten kennismaken met het onderdeel Draaitabellen in Excel.

Met behulp van draaitabellen ben je in staat grote hoeveelheden gegevens te sorteren en te analyseren. Eenvoudig door het slepen van gegevens.
Daarnaast leer je hoe je kunt werken met slicers, hoe je berekende velden kunt toevoegen aan de draaitabel en hoe je draaitabellen kunt opmaken.

De cursus is een ‘hands-on” training waar iedere deelnemer op zijn eigen notebook aan de slag gaat met het vervaardigen van draaitabellen en het uitvoeren van de opdrachten.

Voor meer informatie over deze cursus. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator BV/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.