Nieuws

BTW: Antwoorden op Kamervragen over advies EU btw e-commerce

Geplaatst: 23 maart 2022
Kenmerk: 2022.43590

BTW: Antwoorden op Kamervragen over advies EU btw e-commerce

In dit nieuwsbericht informeren wij u over het antwoord op Kamervragen inzake het programma 'EU btw e-commerce' van de Belastingdienst.

De staatssecretaris Fiscaliteit en Belastingdienst geeft antwoord op Kamervragen inzake het advies over het programma EU btw e-commerce van de Belastingdienst.

Antwoorden van staatssecretaris Van Rij (Fiscaliteit en Belastingdienst) op vragen gesteld in een verslag van eenschriftelijk overleg (VSO) over het advies over de toets van het programma EU btw e-commerce van de Belastingdienst. Het advies is opgesteld door het Adviescollege ICT-toetsing en de vragen zijn gesteld vanuit de vaste Tweede Kamercommissie voor Financiën.

Documenten en publicaties

  • Antwoorden Kamervragen 18 maart 2022, nr. 2022-0000077321. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator BV/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.