Nieuws

BCF: Webinar over de werking en voeding van het BTW-compensatiefonds

Geplaatst: 07 februari 2022
Kenmerk: 2022.42521

BCF: Webinar over de werking en voeding van het BTW-compensatiefonds

In dit nieuwsbericht informeren wij u over het Webinar over de werking en voeding van het BTW-compensatiefonds

Webinar over de werking en voeding van het BTW-compensatiefonds

Datum: dinsdag 8 maart 2022 14:00 - 15:00

Organisator: Arnold Kloeke

Op 8 maart vindt van 14.00 uur tot circa 15.00 uur een Webinar plaats over de werking en voeding van het BTW-compensatiefonds via Webex. Deskundigen van de ministeries van BZK en Financiën houden een presentatie en beantwoorden vragen van gemeenten die vooraf zijn geïnventariseerd.

U kunt uw vragen voor de ministeries van BZK en Financiën nu mailen naar Mirjam Geerink, e-mail mirjam.geerink@ede.nl.

U kunt zich tot 1 maart 2022 aanmelden voor het Webinar door deze uitnodiging te accepteren. Daarmee gaat u akkoord met het delen van uw naam, e-mailadres en de organisatie waar u voor werkt met de ministeries van Financiën en BZK. Uw persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van de uitnodiging voor het Webinar. De link voor het Webinar ontvangt u van het ministerie van BZK.

Om een bericht te sturen naar de organisator verstuur een e-mail naar: arnold.kloeke@vng.nl

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator BV/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.