Nieuws

Online cursus Aandachtspunten BTW-compensatiefonds en ORINCO-methode

Geplaatst: 04 augustus 2021
Kenmerk: 2021.39284

Online cursus Aandachtspunten BTW-compensatiefonds en ORINCO-methode

Gemeenten moeten in januari 2022 btw declareren bij het BTW-compensatiefonds. In een korte online cursus behandelt Joep Swinkels met jou de aandachtspunten over het recht op compensatie van btw bij het BTW-compensatiefonds. Bob van Leeuwen bespreekt de ORINCO-methode waarmee zonder dure hulpmiddelen op een eenvoudige wijze het gemeentelijk mengpercentage kan worden bepaald. De online cursus duurt twee uur. Voor, tijdens en na de cursus kun je je vragen over het recht op compensatie van btw voorleggen aan Bob en Joep.

Orinco methode
Tijdens deze cursus bespreekt Bob van Leeuwen hoe je het mengpercentage kunt berekenen aan de hand van de ORINCO-methode.

Wij verloten een live demo onder één van de deelnemende gemeenten. De betreffende gemeente krijgt dan helemaal gratis een berekening over een jaar naar keuze (2020/2021).

Voor meer informatie. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator BV/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.