Nieuws

BTW: BCF: VPB: LB: Kunt u het nog allemaal volgen?

Geplaatst: 23 april 2021
Kenmerk: 2021.36530

BTW: BCF: VPB: LB: Kunt u het nog allemaal volgen?

Gemeenten krijgen met steeds meer fiscaliteiten te maken. Ook worden zaken steeds complexer met de komst van nieuwe belastingregelgeving en subsidies. De redactie van Taxnavigator moet alle zeilen bijzetten om de verschillende ontwikkelingen te volgen en door te nemen. Wij nemen aan dat u als fiscalist of als fiscaal medewerker ook veel tijd en energie kwijt bent om fiscaal bij te blijven.

Fiscaal Vanmorgen organiseert daarom om de drie maanden een korte actualiteiten bijeenkomst waarin de belangrijkste ontwikkelingen op fiscaal gebied voor gemeenten worden besproken en toegelicht. Daarnaast wordt tijdens de bijeenkomst een onderwerp vaktechnisch uitgediept. Voor de cursus ontvangt u een uitgebreide handleiding.

Het programma wordt een week voor de bijeenkomst toegestuurd. In de volgende bijeenkomst zullen wij ook aandacht besteden aan de ontwikkelingen inzake Horizontaal Toezicht

Voor meer informatie over de bijeenkomst. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator BV/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.