Nieuws

Belastingdienst: Track-and-tracesysteem

Geplaatst: 10 februari 2021
Kenmerk: 2021.34994

Belastingdienst: Track-and-tracesysteem

In dit nieuwsbericht informeren wij over het antwoord op Kamervragen inzake de invoering van Track en Trace-systeem bij de Belastingdienst.

De Belastingdienst krijgt mogelijk een systeem waardoor burgers opgestuurde documenten beter kunnen volgen. De Staatssecretaris van Financiën antwoord op Kamervragen dat onderzoek wordt gedaan naar een track-and-tracesysteem dat ook voor pakketjes in de post wordt gebruikt. In het tweede kwartaal worden de resultaten van het onderzoek met de Kamer gedeeld.

Documenten en publicaties

  • Beantwoording Kamervragen lid Lodders (VVD) aan de staatssecretaris Fiscaliteit en Belastingen inzake track & trace voor de Belastingdienst, d.d. 3 februari 2021, 2021Z00311. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.