Nieuws

Belastingdienst: Beantwoording vragen over Belastingdienst

Geplaatst: 10 februari 2021
Kenmerk: 2021.34991

Belastingdienst: Beantwoording vragen over Belastingdienst

In dit nieuwsbericht informeren wij u over de beantwoording van vragen uit de Tweede Kamer door de Staatsecretaris van Financiën.

De Staatssecretarissen Vijlbrief en Van Huffelen hebben vragen beantwoord die vanuit de Tweede Kamer zijn gesteld over een aantal aan de Kamer gestuurde brieven. Het gaat onder andere om het Jaarplan 2021 Belastingdienst, Toeslagen en Douane

Het kabinet onderzoekt de mogelijkheden van een aanvullende regeling om onder andere thuiskosten onbelast te vergoeden. Bij dit onderzoek worden ook de huidige regelingen voor reiskostenvergoedingen betrokken.

Documenten en publicaties

  • Brief Staatssecretaris van Financiën d.d. 5 februari 2021 inzake verslag van een schriftelijk overleg over de Belastingdienst. Klik hier
  • Verslag van een schriftelijk overleg inzake brieven over de Belastingdienst. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.