Nieuws

BTW: BCF: Bravoflex: Gemeentelijke vervoerservice

Geplaatst: 26 augustus 2020
Kenmerk: 2020.29760

BTW: BCF: Bravoflex: Gemeentelijke vervoerservice

Bericht 25 augustus 2020: Berichtnummer: Taxnavigator 2020.513

In dit themabericht informeren wij u over de btw-aspecten van de gemeentelijke vervoersservice Bravoflex.

Brabantse gemeenten participeren in het project Bravoflex. Onder de naam 'Bravoflex' wordt een gemeentelijke vervoerservice aangeboden die reizigers tegen betaling van een vastbedrag reizigers vervoert naar treinstations, bushaltes en andere punten in de omgeving. De gemeentelijke vervoersdienst is op afroep beschikbaar. Een dienstregeling bestaat niet. De reiziger betaalt een vast tarief per rit. Door een flexibele gemeentelijke vervoersservice kan de inzet van een grote bus in de avonden en weekeinden worden vermeden waardoor een kostenbesparing wordt gerealiseerd.

Op Taxnavigator hebben wij de fiscale aspecten van dit product verder voor u uitgewerkt. Voor raadplegen uitwerking. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P.(Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.