Nieuws

Energietransitie: energiebox; energieadvies; projectmanagement

Geplaatst: 25 november 2020
Kenmerk: 2020.32957

Energietransitie: energiebox; energieadvies; projectmanagement

In dit nieuwsbericht informeren wij u over de fiscale aspecten van een project om inwoners bewust te maken van energiebesparing en hen daarbij te ondersteunen.

De gemeente start met een project om inwoners bewust te maken van energiebesparing en hen daarbij te ondersteunen. Inwoners krijgen van de gemeente een energiebox met energiebesparende producten. De woning van de inwoners wordt bekeken en daarna wordt aan hen een advies op maat verstrekt om energie te besparen. De gemeente gaat inwoners via een campagne, promotie via een tinyhouse in de wijk en posters in het openbaar gebied van de gemeente attenderen op energiebesparing. De gemeente schakelt een advieskantoor c.q. externe dienstverlener in voor ondersteunende activiteiten zoals het projectmanagement.

Voor raadplegen themabericht 'Energietransitie: energiebox; energieadvies; projectmanagement'. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.