Nieuws

Uitgebreid cursusprogramma

Geplaatst: 16 februari 2019
Kenmerk: 2019.05092

Uitgebreid cursusprogramma

In samenwerking met Fiscaal Vanmorgen hebben wij het opleidingsprogramma flink uitgebreid. Na het volgen van de cursus bent u een stevige gesprekspartner bij het overleg met uw belastingadviseur.

Subsidies en BTW

Op 13 maart 2019 verzorgen wij de cursus 'Subsidies en btw'. In de cursus nemen wij alle btw-aspecten van subsidies met u door. Wanneer is een subsidie belast met btw en welke gevolgen heeft dit? Hoe zit het met subsidies en het BTW-compensatiefonds? Weet u de juiste fiscale keuze op het gebied van subsidies en btw te maken? Hoe kan de btw-positie van de gemeente en de ontvanger van de subsidie worden geoptimaliseerd?

Voor meer informatie: klik hier

Masterclass jurisprudentie BTW en BTW-compensatiefonds voor gemeenten

Op 26 maart 2019 verzorgen wij een masterclass waarin wij de jurisprudentie behandelen die op het gebied van btw en het BTW-compensatiefonds is gewezen en van belang is voor de gemeentelijke praktijk. Na deze cursus heeft u een compleet inzicht in de jurisprudentie en kunt u net als uw belastingadviseur ook pokeren met de jurisprudentie van het Hof van Justitie.

Voor meer informatie: klik hier

Cursus Samenwerken en detacheren zonder BTW

Op 3 april 2019 verzorgen wij de cursus Samenwerken en detacheren zonder btw. Hoe werkt de doorbelasting van kosten en hoe kunt u btw-voordelen behalen? Hoe voorkomt u dat btw een grote kostenpost wordt bij het samenwerken en het detacheren van personeel? Hoe werkt de btw-koepelvrijstelling en wat zijn recente ontwikkelingen op dit gebied? Wat zijn de uitzonderingen om personeel btw-vrij te detacheren?

Voor meer informatie: klik hier

Masterclass BTW-compensatiefonds

Op 22 mei 2019 verzorgen wij de masterclass BTW-compensatiefonds. Binnen één middag is uw kennis over het BTW-compensatiefonds op topniveau! U krijgt uitgebreide documentatie.

Voor meer informatie: klik hier