Nieuws

Uitgebreid cursusprogramma

Geplaatst: 02 februari 2019
Kenmerk: 2019.05092

Uitgebreid cursusprogramma

In samenwerking met Fiscaal Vanmorgen hebben wij het opleidingsprogramma flink uitgebreid. Na het volgen van de cursus bent u een stevige gesprekspartner bij het overleg met uw belastingadviseur.

Sport en BTW

Op 13 februari 2019 en op 20 maart 2019 verzorgen wij de cursus 'Sport en btw'. In deze cursus behandelen wij de fiscale aspecten van de verschillende exploitatiemodellen. Daarnaast bespreken wij de SPUK en BOSA uitgebreid met u. Aansluitend gaan wij in op de exploitatiemodellen waarmee het btw-voordeel blijft behouden. U gaat met uitgebreide sheets en complete fiscale adviezen naar huis. 

Voor meer informatie: klik hier

Subsidies en BTW

Op 13 maart 2019 verzorgen wij de cursus 'Subsidies en btw'. In de cursus nemen wij alle btw-aspecten van subsidies met u door. Wanneer is een subsidie belast met btw en welke gevolgen heeft dit? Hoe zit het met subsidies en het BTW-compensatiefonds? Weet u de juiste fiscale keuze op het gebied van subsidies en btw te maken? Hoe kan de btw-positie van de gemeente en de ontvanger van de subsidie worden geoptimaliseerd? 

Voor meer informatie: klik hier

Masterclass jurisprudentie BTW en BTW-compensatiefonds voor gemeenten

Op 26 maart 2019 verzorgen wij een masterclass waarin wij de jurisprudentie behandelen die op het gebied van btw en het BTW-compensatiefonds is gewezen en van belang is voor de gemeentelijke praktijk. Na deze cursus heeft u een compleet inzicht in de jurisprudentie en kunt u net als uw belastingadviseur ook pokeren met de jurisprudentie van het Hof van Justitie. 

Voor meer informatie: klik hier

Cursus Samenwerken en detacheren zonder BTW

Op 3 april 2019 verzorgen wij de cursus Samenwerken en detacheren zonder btw. Hoe werkt de doorbelasting van kosten en hoe kunt u btw-voordelen behalen? Hoe voorkomt u dat btw een grote kostenpost wordt bij het samenwerken en het detacheren van personeel? Hoe werkt de btw-koepelvrijstelling en wat zijn recente ontwikkelingen op dit gebied? Wat zijn de uitzonderingen om personeel btw-vrij te detacheren? 

Voor meer informatie: klik hier

Masterclass BTW-compensatiefonds

Op 22 mei 2019 verzorgen wij de masterclass BTW-compensatiefonds. Binnen één middag is uw kennis over het BTW-compensatiefonds op topniveau! U krijgt uitgebreide documentatie. 

Voor meer informatie: klik hier