Nieuws

Taxnavigator: online sportdossier

Geplaatst: 04 augustus 2018
Kenmerk: 2018.04307

Taxnavigator: online sportdossier

Met betrekking tot sport spelen veel verschillende btw-zaken. Wij hebben op Taxnavigator een online btw-sport-dossier gemaakt. Wij houden alle ontwikkelingen en nieuwsberichten voor u bij. 

De compensatieregelingen Sport zijn gepubliceerd. Een aantal gemeenten wil de binnen- en buitensportaccommodaties graag in de btw blijven exploiteren. 

Wij hebben op Taxnavigator een aantal modellen compleet voor u uitgewerkt. Wij beschrijven de werking van het model, de fiscaal technische aspecten van het model en de aandachtspunten. De uitgewerkte modellen zijn een standaard advies. U kunt de uitgewerkte modellen downloaden en desgewenst bespreken met uw belastingadviseur. Wij werken de modellen doorlopend voor u bij zodat u altijd actueel bent! 

  1. Commerciële sportbedrijf: klik hier
  2. Coöperatiemodel: klik hier
  3. Commerciële beheerder: klik hier
  4. Commerciële gemeentelijke samenwerking met de buurgemeente(n): klik hier
  5. Certificaat model: klik hier
  6. Samenwerken met commerciële partner: klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P.(Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl

© Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.