Nieuws

Staan de labels juist?

Geplaatst: 11 augustus 2018
Kenmerk: 2018.04475

Staan de labels juist?

De ervaring leert dat gemeenten nog onnodig veel btw als kostprijsverhogend boeken. Met de modellabelling van Taxnavigator kunt u eenvoudig de btw-labelling van uw gemeente actualiseren. 

De modellabelling van Taxnavigator wordt dagelijks geactualiseerd. Uk kunt de ontwikkelingen volgen via het wijzigingenoverzicht bij de modellabeling. Heeft u een vraag over de labelling dan beantwoorden wij die kosteloos voor u als u bent geabonneerd op het fiscaal platform Taxnavigator.

Voor een bedrag van € 1.250 ex btw kan uw gemeente één jaar gebruik maken van het fiscaal platform Taxnavigator.

De modellabelling op het platform wordt dagelijks geactualiseerd. Wij bewerken de ingewikkelde fiscale informatie voor u. De sectie 'fiscale thema's en de sectie 'praktijk' helpen u op weg. Wij hebben voor u namelijk een groot aantal fiscale adviezen doorgewerkt en samengevat.

Heeft u na gebruik van de fiscale kennisbank de behoefte om even te sparren of kort iets te vragen, dan is dat geen probleem. Wij helpen u gratis op weg. Vraag naar onze (uitstekende) referenties. 

Wij hebben tevreden klanten en werken in de actualiteit!  Wilt u een korte tijd in de kennisbank kijken dan verstrekken wij u graag een gratis inlogcode.    

U kunt een gratis inlogcode aanvragen bij: info@taxnavigator.nl.

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P.(Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl

© Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.