Nieuws

Proefaccount Taxnavigator

Geplaatst: 07 april 2018
Kenmerk: 2018.02498

Proefaccount Taxnavigator

Digitale ondersteuning voor de gemeentelijke fiscalist. Bespaar duizenden euro's op advieskosten!

De maatschappij digitaliseert. Ook de fiscaliteit digitaliseert. Taxnavigator gelooft in digitalisering van de fiscaliteit. Wij bouwen verder aan een digitale toolkit voor de fiscalist bij de gemeente. Wij verkopen geen dure adviezen c.q. dure adviesuren en kunnen daarom zonder verlies aan omzet de kennisbank onbeperkt uitbreiden. Dit gaan wij ook doen en onze fiscale kennisbank is daarom onderscheidend volgens de gebruikers! Met grote regelmaat verschijnen nieuwsbrieven en volgen updates van de kennisbank.

Modellabelling 2018

De modellabelling 2018 staat online! De modellabelling wordt dagelijks bijgewerkt en uitgebreid. Bij verschillende onderwerpen zijn ook de Vennootschapsbelastingaspecten, de Loonbelastingaspecten en Lokale Belastingaspecten toegevoegd.

Devices

Taxnavigator kan overal worden gebruikt. Een gebruiker kan namelijk op meerdere en verschillende devices inloggen. Per abonnement worden maximaal 15 licenties verstrekt aan medewerkers van de gemeente. 

Kosten

De kosten van één abonnement bedragen in 2018 een bedrag van € 1.250 euro ex btw per 12 maanden. Een instapfee is niet verschuldigd.  

Geen automatische verlenging door betaling!

Abonnementen worden het eerste jaar niet automatisch verlengd. U wordt hierover vooraf door ons benaderd. Graag houdt Taxnavigator contact met de gebruikers en worden per jaar verschillende telefonische contactmomenten ingepland.

Heeft u interesse in een proefinlogcode: info@taxnavigator.nl

De heer mr. dr. J.J.P. Swinkels verzorgt met een team van ervaren fiscalisten de inhoud van de ‘Taxnavigator’.

Themadossiers

Modellabeling