Nieuws

LB: Forum Salaris Welkom op het forum

Geplaatst: 03 april 2023
Kenmerk: 2023.49451

LB: Forum Salaris Welkom op het forum

In dit nieuwsbericht informeren wij u over het Forum Salaris.

U hebt zich onlangs aangemeld bij Forum Salaris. Wij heten u van harte welkom. Graag attenderen we u op mogelijk interessante handreikingen/berichten die op het forum zijn gepubliceerd vóór uw aanmelding.

Al veel salarisprofessionals hebben de afgelopen jaren kennisgenomen van handreikingen en nieuwsberichten, speciaal toegesneden op úw vakgebied. In die tijd hebben zij tal van vragen gesteld. Deze vragen zijn vaak fiscaaltechnisch, arbeidsrechtelijk en een enkele keer ook procesmatig van aard.

Hebt u een vraag die u wilt stellen op Forum Salaris? Kijk dan eerst of een vakgenoot deze vraag al eerder heeft gesteld. Mogelijk staat het antwoord dat u zoekt al op het forum. Typ hiervoor in het zoekvenster het onderwerp van uw vraag.

Waar relevant nemen de Belastingdienst en UWV deel aan de beantwoording van de vragen. Misschien kunt u ook uw vakgenoten ondersteunen met uw deskundigheid en ervaring?

We wijzen u graag op de volgende handreikingen:

> Bijtellingspercentages auto 2011-2026
> Gerichte vrijstelling thuiswerkkosten
> Handreiking gebruikelijk loon
> Aanvullend geboorteverlof en betaald ouderschapsverlof aangeven in aangifte
> Welke gerichte vrijstellingen gelden voor de werkplek thuis?
> Handreiking voorwaarden lage WW-premie
> Receptie voor jubileum werknemer
> Is een klein geschenk loon?

Voorstellen voor onderwerpen op het forum, of vragen over uw aanmelding, kunt u sturen naar: forum.sa@belastingdienst.nl. We ontmoeten u graag online!

Met vriendelijke groet, 
Namens de Belastingdienst