Nieuws

Taxnavigator Update Service

Geplaatst: 20 juli 2022
Kenmerk: 2022.45361

Taxnavigator Update Service

In dit nieuwsbericht informeren wij u over de Taxnavigator Update Service

Fiscale wet- en regelgeving verandert doorlopend. Via nieuwsbrieven en berichten wordt u geïnformeerd over fiscale ontwikkelingen. Veel abonnees op Taxnavigator hebben slechts beperkt de tijd om zich te verdiepen in de fiscaliteit. Daarnaast kunnen wij veel relevante fiscale informatie niet via de voor een ieder toegankelijke nieuwsbrief verspreiden. Toch willen wij de abonnees op het fiscaal platform meer informeren over zaken die spelen in de praktijk.

In augustus 2022 starten wij met de Taxnavigator Update Service. Relevant fiscaal nieuws, adviezen en aandachtspunten plaatsen wij direct in het besloten deel van Taxnavigator. Via de berichtenservice wordt u periodiek geïnformeerd over de nieuw geplaatste zaken in het besloten deel van Taxnavigator. Via uw account heeft u direct toegang tot de onderwerpen waarin u bent geïnteresseerd. In augustus 2022 kunt u de Taxnavigator Update Service activeren.

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator BV/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.