Nieuws

BCF: Online cursus ‘Actualiteiten en aandachtspunten BTW-compensatiefonds’ en ORINCO-methode.

Geplaatst: 01 december 2022
Kenmerk: 2022.33158

BCF: Online cursus ‘Actualiteiten en aandachtspunten BTW-compensatiefonds’ en ORINCO-methode.

In dit nieuwsbericht informeren wij u over de online cursus ‘Actualiteiten en aandachtspunten BTW-compensatiefonds’ en ORINCO-methode.

Op 17 januari 2023 verzorgt Fiscaal Vanmorgen de online cursus ‘Actualiteiten en aandachtspunten BTW-compensatiefonds’. In de cursus geven wij u een aantal belangrijke tips inzake het recht op compensatie van btw bij het BTW-compensatiefonds. In de cursus wordt ook uitgebreid besteed aan de ORINCO-methode. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld wordt u meegenomen in de berekening van het gemeentelijk mengpercentage. U ontvangt een uitgebreide handleiding.

Programma cursus ‘Actualiteiten en aandachtspunten BTW-compensatiefonds’

  • Berekenen mengpercentage/ORINCO-methode
  • Actualiteiten BTW-compensatiefonds
  • Kansen BTW-compensatiefonds

Online cursus ‘Actualiteiten en aandachtspunten BTW-compensatiefonds’

  • Voor meer informatie over de online cursus ‘Actualiteiten en aandachtspunten BTW-compensatiefonds’ van 17 januari 2023. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.