Nieuws

VNG: Forum rijksbelastingen voor fiscalisten van gemeenten

Geplaatst: 21 januari 2021
Kenmerk: 2021.34081

VNG: Forum rijksbelastingen voor fiscalisten van gemeenten

In dit nieuwsbericht informeren wij u over VNG-Forum rijksbelastingen voor fiscalisten van gemeenten en medewerkers van gemeenten die zich bezig houden met fiscaliteit.

In 2018 introduceerde de VNG een forum voor medewerkers van gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden die zich bezighouden met de rijksbelastingen. Hier kunnen zij discussies starten, documenten delen en vragen stellen. Ambtenaren kunnen zo elkaar helpen hun werk beter uit te voeren.

Op het VNG-Forum rijksbelastingen treft u informatie aan over btw, BTW-compensatiefonds, Dividendbelasting, Energiebelastingen, Loonheffing, Vennootschapsbelasting, overdrachtsbelasting, overige rijksbelastingen, Wet WOZ en btw.

Het forum rijksbelastingen is gratis toegankelijk voor vaste medewerkers van gemeenten die zich bezighouden met rijksbelastingen. Aanmelden kan via belastingen@vng.nl.

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.