Nieuws

LB: Geen aanpassing overgangsrecht levensloopregeling

Geplaatst: 30 oktober 2021
Kenmerk: 2021.41043

LB: Geen aanpassing overgangsrecht levensloopregeling

In dit nieuwsbericht informeren wij u over het overgangsrecht levensloopregeling

Het overgangsrecht voor de levensloopregeling wordt niet meer c.q. nog een keer aangepast. Dit staat in een reactie op een brief met het verzoek om de overgangsregeling nog een keer aan te passen zodat de levensloopaanspraak in één keer zonder loonheffing in een bankspaarproduct kan worden gestort.

Staatssecretaris Vijlbrief (Financiën - Fiscaliteit en Belastingdienst) stuurt een reactie op het verzoek van de vaste commissie voor Financiën om te reageren op een brief over het aflopen van het overgangsrecht van de levensloopregeling.

Documenten en publicaties

  • Kamerbrief Staatssecretaris van Financiën, overgangsrecht levensloopregeling, 2021-0000196783, d.d. 28 oktober 2021. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P. (Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator BV/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.