Nieuws

SPUK: Klanttevredenheidsonderzoek SPUK-regeling

Geplaatst: 06 juni 2020
Kenmerk: 2020.27483

SPUK: Klanttevredenheidsonderzoek SPUK-regeling

Klanttevredenheidsonderzoek
Beste lezer,

De Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I) voert sinds 2019 de subsidieregeling Specifieke uitkering stimulering sport (SPUK) uit. Om te weten of wij met de uitvoering van deze subsidieregeling op de goede weg zijn, of dat er zaken zijn die beter kunnen of anders moeten, zijn we benieuwd naar uw mening over onze dienstverlening. Wij stellen het dan ook bijzonder op prijs als u meedoet aan ons klanttevredenheidsonderzoek.

Zo doet u mee

In de week van 22 juni ontvangt u via de e-mail een link naar het onderzoek. Het onderzoek duurt ongeveer 8 minuten. Na afloop van het onderzoek ontvangt u bericht van onderzoeksbureau Motivaction met een terugkoppeling van de resultaten. Deze terugkoppeling kunt u binnen circa twee maanden verwachten.

Deelname is anoniem

Om de anonimiteit en onafhankelijkheid van het onderzoek te garanderen, hebben wij de uitvoering van het onderzoek uitbesteed aan onderzoeksbureau Motivaction. Uw antwoorden worden anoniem door hen verwerkt. De resultaten worden dusdanig gerapporteerd dat er geen verband kan worden gelegd met individuele personen of organisaties.

Vragen?

Heeft u vragen over dit onderzoek? Neem dan gerust contact met ons op. Mail dan naar spuk-sport@minvws.nl. Bellen kan ook, via het telefoonnummer 070 3405566, keuze 1 (VWS) en dan keuze 4. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I)
Contact
Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen
Postadres
Postbus 16006
2500 BA Den Haag
Bezoekadres
Rijnstraat 50
2515 XP Den Haag
Telefoon
070 340 55 66
U kunt ons bellen op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur.