Nieuws

BTW: Sport: Kamervragen inzake stadion Thialf

Geplaatst: 22 augustus 2020
Kenmerk: 2020.29705

BTW: Sport: Kamervragen inzake stadion Thialf

Bericht 22 augustus 2020: Berichtnummer: Taxnavigator 2020.510

De Kamerleden Von Martels en Van der Molen van het CDA hebben aan de Minister voor Medische Zorg Kamervragen gesteld over de berichten 'Thialf verder in de problemen nu tekort oploopt tot 1 miljoen euro'.

Vraag 6: Kunt u de Kamer een beeld schetsen van de financiële impact van recente rijksmaatregelen zoals de verhoging opslag duurzame energie (ODE), de verhoging energiebelasting en de gevolgen van de verruiming sportvrijstelling BTW op de exploitatie van olympische trainingsvoorzieningen in Nederland, waaronder Thialf? Wat is uw opvatting over deze samenloop van kosten en op welke manier kunt u hiermee rekening houden in de financiering van de topsport?

Voor raadplegen Kamervragen 'Thialf verder in de problemen nu tekort oploopt tot 1 miljoen euro', nr. 2020Z10222. Klik hier

Dit bericht is opgesteld door de redactie van Taxnavigator/eindredactie mr. dr. J.J.P.(Joep) Swinkels. Voor meer informatie: info@taxnavigator.nl. © Copyright Taxnavigator/Nestor Business Media BV/Nestor Media Groep. Ter zake van onze fiscale dienstverlening en berichtgeving gelden algemene voorwaarden en hetgeen wordt vermeld in de colofon.